Petrecerea de Botez – Ursitoare si Ingerasi

Una dintre cele mai importante zile din viata copilului dumeavoastra este ziua botezului, de la care nu trebuie sa lipseasca vestitele Ursitoare!

Artist Party va ofera un moment vesel, plin de emotie si desprins dintr-o lume a povestilor!

Ursitoarele noastre vor transforma botezul copilului dumneavoastra intr-un minunat moment de basm si vor aduce magia lor indiferent de locatia pe care ati ales-o.

Actrite profesionisteUrsitoarele Artist Party, s-au inspirat chiar din povestea printesei Aurora, Frumoasa din Padurea Adormita, si sunt gata sa vesteasca lucruri bune si sa se asigure ca dorintele copiilor ce abia au sosit pe lume se vor indeplini!

Costumele, special create pentru o imagine de poveste, au un rol aparte pentru acest spectacol deosebit in care Ursitoarele aduc, impreuna cu magia prafului de stele, cele mai bune ganduri si urari.

Suntem convinsi ca experienta de peste 7 ani a Ursitoarelor Artist Party, precum si profesionalismul si dedicarea lor, le vor ajuta sa cucereasca inimile tuturor celor prezenti, dar ne dorim sa va convingem si pe dumneavoastra! Daca va doriti ca invitatii dumneavoastra sa aiba parte de o primire magica va recomandam ingerasul Artist Party care va fi alaturi de dumneavoastra pentru o buna desfasurare a acestor clipe de poveste!